enda

Jack Arnold

(1912 – 1992)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Perforama 2002 Steven m.fl. Tv-serie
Wonder Woman, Første Sæson 2000 Instruktion
Wonder Woman Sæson 2 1980 Instruktion
Han kom for at dræbe 1959 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Musen der brølede 1959 Instruktion U/Spillefilm
The Creature from the Black Lagoon 1954 Instruktion
Uhyret fra den sorte lagune 1954 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.