enda

Jack Cardiff

(1914 – 2009)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rambo - First Blood 2 1985 Foto U/Spillefilm
Conan den uovervindelige 1984 Foto U/Spillefilm
De fjerne pavilloner 1984 Foto U/Spillefilm
Den onde lady 1983 Foto U/Spillefilm
Vild opstandelse 1981 Foto U/Spillefilm
Mumiens hemmelighed 1980 Foto U/Spillefilm
Døden på Nilen 1978 Foto U/Spillefilm
Krydsede klinger 1977 Foto U/Spillefilm
Young Cassidy 1965 Instruktion U/Spillefilm
Prinsen og korpigen 1957 Foto U/Spillefilm
Krig og fred 1956 Foto U/Spillefilm
Afrikas dronning 1951 Foto U/Spillefilm
Sorte lilje 1947 Foto U/Spillefilm
En sag om liv eller død 1946 Foto U/Spillefilm
Cæsar og Cleopatra 1945 Foto U/Spillefilm
Faren fra dybet 1944 Foto U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.