enda

Jack Fisk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Revenant 2015 Scenograf U/Spillefilm
To the Wonder 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Master 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Water for Elephants 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
The tree of life 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
There will be blood 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
The new world 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mulholland Drive 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Straight Story 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den tynde røde linie 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.