enda

Jack Harris

(1905 – 1971)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Under Afrikas sol 1963 Klip U/Spillefilm
Mytteri 1962 Klip U/Spillefilm
Prinsen og korpigen 1957 Klip U/Spillefilm
Plyds og papegøjer 1955 Klip U/Spillefilm
Den knaldrøde pirat 1952 Klip U/Spillefilm
Oliver Twist 1948 Klip U/Spillefilm
Stjålne timer 1948 Klip U/Spillefilm
Bravo Mr. Bunting 1946 Klip U/Spillefilm
Det korte møde 1945 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.