enda

Jack Hawkins

(1910 – 1973)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den herskende klasse 1972 Produktion U/Spillefilm
Banken sprænges kl. 11 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Ben-Hur 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Broen over floden Kwai 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Havet sletter alle spor 1953 Medvirkende U/Spillefilm
The Intruder 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Mandy 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Murder on Monday 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.