enda

Jack Lemmon

(1925 – 2001)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hvem støver af nu? 1998 Felix Ungar U/Spillefilm
Out to Sea 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Gnavne gamle mænd 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Short cuts 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Sælger til salg 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Min far 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Macaroni 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det 11. bud 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Morderen vil ikke forstyrres 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Han skal leve! 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Kinasyndromet 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Airport '77 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Alex og vildkatten 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Lille mand i knibe 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Ryd forsiden! 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Avanti! 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Krigen mellem mand og kvinde 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Min kone forstår mig ikke 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Knald eller fald 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Alle tiders race 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Irma la Douce 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Hektiske dage 1962 Joe U/Spillefilm
Den mistænkte værtinde 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Nøglen under måtten 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Ingen er fuldkommen 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Cowboy 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Eventyr i liniebus 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Min søster Eileen 1955 Medvirkende U/Spillefilm
It should happen to you 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.