enda

Jack Murray

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
In bed with Madonna 1991 Klip U/Dokumentarfilm
To mand red ud 1961 Klip U/Spillefilm
Hvor solen skinner 1953 Klip U/Spillefilm
Den tavse mand 1952 Klip U/Spillefilm
Spioncentral Hawaii 1952 Klip U/Spillefilm
Rio Grande 1950 Klip U/Spillefilm
Kavaleriets gule bånd 1949 Klip U/Spillefilm
Fort Apache 1948 Klip U/Spillefilm
Magten og æren 1947 Klip U/Spillefilm
The Prisoner of Shark Island 1936 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.