enda

Jack N. Green

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
My Best Friend's Girl 2008 Foto U/Spillefilm
The 40 Year Old Virgin 2005 Foto U/Spillefilm
Serenity 2005 Foto U/Spillefilm
50 first dates 2004 Foto U/Spillefilm
Against the ropes 2004 Foto U/Spillefilm
Space Cowboys 2000 Foto U/Spillefilm
True Crime 1999 Foto U/Spillefilm
Girl, Interrupted 1999 Foto U/Spillefilm
Midnat i det gode og ondes have 1997 Foto U/Spillefilm
Absolute Power 1997 Foto U/Spillefilm
Speed 2: Cruise Control 1997 Foto U/Spillefilm
Twister 1996 Foto U/Spillefilm
Broerne i Madison County 1995 Foto U/Spillefilm
Nettet 1995 Foto U/Spillefilm
A Perfect World 1993 Foto U/Spillefilm
De nådesløse 1992 Foto U/Spillefilm
Ført bag lyset 1991 Foto U/Spillefilm
Love crimes 1991 Foto U/Spillefilm
Hvid jæger, sort hjerte 1990 Foto U/Spillefilm
Koldt bly og varme øretæver 1990 Foto U/Spillefilm
Pink Cadillac 1989 Foto U/Spillefilm
Bird 1988 Foto U/Spillefilm
Dødsspillet 1988 Foto, Producer U/Spillefilm
Elitesoldaten 1986 Foto U/Spillefilm
Pale Rider 1985 Fotograf U/Spillefilm
Dirty Harry vender tilbage 1983 Fotograf U/Spillefilm
Firefox 1982 Fotograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.