enda

Jack Nicholson

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nu eller aldrig 2008 Edward Cole U/Spillefilm
The Departed 2006 Frank Costello U/Spillefilm
Anger Management 2003 Dr. Buddy Rydell U/Spillefilm
Når du mindst venter det - Something's Gotta Give 2003 Harry Sanborn U/Spillefilm
Rundt om Schmidt 2002 Warren Schmidt U/Spillefilm
Løftet - the Pledge 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Det bli'r ikke bedre 1997 Melvin Udall U/Spillefilm
Mars attacks! 1996 præsident Dale og Art Land U/Spillefilm
Blood & wine - en dødelig cocktail! 1996 Alex Gates U/Spillefilm
Crossing guard 1995 Freddy Gale U/Spillefilm
Wolf 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Hoffa 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Man trouble 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Et spørgsmål om ære 1992 Medvirkende U/Spillefilm
The Two Jakes 1990 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Batman 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Heksene fra Eastwick 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Jernurt 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Til ægteskabet os skiller 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Familiens ære 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Tid til kærtegn 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Postbudet ringer altid to gange 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Ondskabens hotel 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Med rebet om halsen 1978 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Gøgereden 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Ta' livet a' kællingen 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Profession: Reporter 1975 Locke U/Spillefilm
Chinatown 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Den hårde straf 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Hold spillet gående 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Sømmet i bund 1971 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kødets lyst 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Fem lette stykker 1970 Robert Eroica Dupea U/Spillefilm
Easy Rider 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Hells Angels on Wheels 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Genfærdets terror 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.