enda

Jack Palance

(1919 – 2006)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The swan princess 1994 Stemme U/Spillefilm
Tango & Cash 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Bagdad Café 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Alene i mørket 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Bestilt til mord 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Den blodige bande 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Afrika Expressen 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Emanuelles erotiske hemmelighed 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Dracula 1973 Medvirkende Tv-film
Chatos land 1971 Medvirkende U/Spillefilm
De vilde ryttere 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg elskede dig i Gaar 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Afsløret 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.