enda

Jack Van Domburg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Upperdog 2009 Scenograf U/Spillefilm
Next Door 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Produktionsdesign, Manus U/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mendel 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Æg 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.