enda

Jackie Chan

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Foreigner 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Lego Ninjago Filmen 2017 Stemme U/Spillefilm
Karate kid 2010 Mr. Han U/Spillefilm
The Forbidden Kingdom 2008 Lu Yan/Old Hop U/Spillefilm
Rush hour 3 2007 Lee U/Spillefilm
Jorden rundt i 80 dage 2004 Passepartout/Lau Xing U/Spillefilm
Shanghai knights 2003 Chon Wang U/Spillefilm
The Medallion 2003 Eddie Yang U/Spillefilm
The Tuxedo 2002 Jimmy Tong U/Spillefilm
Rush Hour 2 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Shanghai Noon 2000 Chon Wang U/Spillefilm
Rush hour 1998 Lee U/Spillefilm
Ballade i Bronx 1995 Keung U/Spillefilm
Armour of God 2: Operation Condor 1991 Instruktion U/Spillefilm
Narko-ligaens klør 1988 Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Ging chaat goo si juk jaap 1988 Instruktion U/Spillefilm
Piratpatruljen slår til 1987 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Fandens til våben 1986 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Police Story - en strømer ta'r hævn 1985 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Protector 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Projekt A - Piratpatruljen 1984 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Dragen 1982 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Dragon Lord 1982 Instruktion U/Spillefilm
Dragen går amok 1981 Medvirkende U/Spillefilm
The Young Master 1980 Instruktion U/Spillefilm
Kineseren 1980 Medvirkende U/Spillefilm
The Fearless Hyena 1979 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.