enda

Jackson De Govia

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Droppet af Sarah Marshall 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Anamorph 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
The 40 Year Old Virgin 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Stepford wives 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bowfinger 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Volcano 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fire i én 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Die Hard - Mega Hard 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Speed 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Halløj i klostret 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hudson Hawk - mestertyven 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Min far 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Over mit lig 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Roxanne - næsen er i vejen 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nobody's fool 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blodrødt daggry 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rumjægeren - eventyr i den forbudte zone 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mig og min bodyguard 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nu er det min tur 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ilse - hunulven fra SS 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lepke - 30'ernes hårde banan 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.