enda

Jacob Eriksen

(1944 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De sindssygt farlige 2019 Grafik Dokumentarserie
Upstairs 2011 Grading DK/Kort fiktion
I morgen spiser vi hos mig 2010 Fotograf, Compositing DK/Kort fiktion
Væk fra Spjald 2007 Grafisk design DK/Kort fiktion
og så elsker jeg gyllelugt - En film om filosofi med børn 1989 Musik DK/Dokumentarfilm
Epidemic 1987 Producer DK/Spillefilm
Hodja fra Pjort 1985 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den onde cirkel 1984 Producer DK/Kort fiktion
Vera 1984 Producer DK/Kort fiktion
Rocking Silver 1983 Produktionsleder DK/Spillefilm
Aldrig i livet 1982 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Har du set Alice? 1981 Produktionsleder DK/Spillefilm
Frakken 1980 Producer DK/Kort fiktion
Karen 1980 Producer DK/Kort fiktion
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Produktionsleder DK/Spillefilm
Historien om en moder 1979 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Hærværk 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Cuba Cubanos 1976 Producent DK/Dokumentarfilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.