enda

Jacob Heldt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Svend 2011 Musikproducer DK/Dokumentarfilm
Kampen om kemikalierne 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Min bror 2007 Lyd U/Dokumentarfilm
De smås krig 2007 Musikproducer DK/Dokumentarfilm
Klinteskoven 2007 Musikproducer DK/Dokumentarfilm
Someone like you 2007 Musikproducer DK/Dokumentarfilm
Menneskenes land - min film om Grønland 2006 Musikproducer DK/Dokumentarfilm
Kiitos - kiitos 2005 Lydmix, Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Nede på jorden 2004 Musikproducer DK/Dokumentarfilm
Levende mirakler 2004 Musikproducer DK/Dokumentarfilm
Ullas vrede 2004 Lydmix Tv-dokumentar
Den talende muse 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Som brødre vi dele 1992 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Ceaudiscou 1992 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Kære Danmark 1992 Lyd DK/Dokumentarfilm
Farlig færd 1990 Lyd DK/Kort fiktion
Lyset over Månen 1989 Manus, Klip, Lyd DK/Kort fiktion
Så se dog 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.