enda

Jacob Kirkegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cutterhead 2019 Lydeffekter DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Lydeffekter DK/Spillefilm
Mamma är gud 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
Sort hvid dreng 2012 Lydeffekter DK/Dokumentarfilm
We are all Africans 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kollegiet 2007 Lydeffekter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.