enda

Jacob Kondrup

Producer og instruktør. Jacob Kondrup har stået bag både kort- og spillefilm. Han har bl.a. instrueret den dansk/svenske gyser 'Mara' (2013) samt kortfilmene 'Kids vs Aliens' (2014) og 'VANdSKABT' (2015). Kondrup debuterede som producer med spillefilmen 'Finale' i 2018.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De Uduelige 2019 Instruktion, Manuskriptforfatter, Klipper, Executive producer DK/Kort fiktion
Finale 2018 Mand i bil, Producer, Klipper, Klippesupervisor DK/Spillefilm
Mortalis 2016 Instruktion, Executive producer, Klipper DK/Kort fiktion
VANdSKABT 2015 Instruktion, Executive producer, Klipper DK/Kort fiktion
Kids vs Alien 2014 Instruktion, Foto, Klipper, Producer DK/Kort fiktion
Mara 2013 Instruktion, Manus, Klip, Producer, Idé U/Spillefilm
Skavengers 2012 Klipper, Co-producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.