enda

Jacob Morild

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Inderst inde 2015 Frygt U/Spillefilm
Inspector Gadget 1999 Kramer U/Spillefilm
Mulan 1998 Ling U/Spillefilm
Elsker, elsker ikke 1995 Perronmand DK/Spillefilm
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
Roser og persille 1993 Tjener på "Plaza" DK/Spillefilm
Høfeber 1991 Betjent der anholder Allan DK/Spillefilm
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Manuskript Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.