enda

Jacob Puggaard-Müller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Walter og Carlo i Amerika 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ludo 1985 Rekvisitør Tv-serie
Forræderne 1983 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Dansk naturgas 1981 Regi Tv-serie
Langturschauffør 1981 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden går i krig 1978 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden deruda' 1977 Rekvisitør DK/Spillefilm
Prins Piwi 1974 Clapper DK/Spillefilm
Afskedens time 1973 Runner DK/Spillefilm
Mig og mafiaen 1973 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.