enda

Jacob Schulsinger

(1979 – )

Instruktør og klipper. Født i 1979. Uddannet som klipper fra Den Danske Filmskole i 2009.



Har klippet Rúnar Rúnarssons "Volcano" og Ruben Östlunds "Play" og fungerede som co-klipper på Lars von Trier's "Nymphomaniac".



Schulsingers første film som instruktør er den prisvindene kortfilm "Fini" (2010) Hans første spillefilm "Killing Strangers" var udtaget til Berlin Forum i 2013.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forget Me Not 2019 Co-klipper DK/Dokumentarfilm
The House That Jack Built 2018 Co-klipper DK/Spillefilm
Doel 2018 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
The Square 2017 Klipper U/Spillefilm
The Untamed 2016 Klipper U/Spillefilm
The Model 2016 Klipper DK/Spillefilm
Needle Boy 2016 Klippekonsulent DK/Spillefilm
Sparrows 2015 Klipper DK/Spillefilm
Et hjem i verden 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Ártún 2014 Klipper U/Kort fiktion
Force Majeure 2014 Klipper U/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Co-klipper DK/Spillefilm
Matar Extraños 2013 Instruktion, Manuskript, Klipper, Producer DK/Dokumentarfilm
Weekendfar 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Nymphomaniac 2013 Co-klipper DK/Spillefilm
Volcano 2012 Klipper U/Spillefilm
The Ghost of Piramida 2012 Klipper, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Play 2011 Klipper U/Spillefilm
Fini 2010 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Producer DK/Dokumentarfilm
Osman og Jeppe 2009 Postassistent, Klipper Tv-serie
Anna 2009 Klip DK/Kort fiktion
Alberts vinter 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Vejrmanden 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
12 toner ned 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Småfugle 2008 Klip U/Kort fiktion
Jeg som vi 2007 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Berlinale 2013-02-07 Matar Extraños
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.