enda

Jacob Thorndahl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vitello graver et hul 2018 Teknisk supervisor Tv-serie
Hr. Rotteborgmester og telefonsvareren 2015 Grading, Online-klipper DK/Kort fiktion
En du elsker 2014 DIT DK/Spillefilm
37 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Kvinden i buret 2013 Digital intermediate DK/Spillefilm
Tarok 2013 Klipper, B-klipper DK/Spillefilm
Et dukkehjem 2013 Online DK/Kort fiktion
Vildmand 2012 Klip DK/Kort fiktion
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Klipper, Grafik og plakat DK/Spillefilm
The Art of Crossing a Bridge 2012 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Alle for én 2011 Digital intermediate-tekniker DK/Spillefilm
Vogn 347 2011 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Oceaniden 2010 Klip DK/Kort fiktion
Da Capo 2009 Klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.