enda

Jacob Thorndal

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ud og stjæle heste 2019 VFX U/Spillefilm
Kaptajn Bimse 2019 CGI DK/Spillefilm
The Model 2016 Online-assistent DK/Spillefilm
Vitello graver et hul 2016 Teknisk assistent DK/Kort fiktion
Nylon 2015 Trailer-klipper DK/Kort fiktion
En chance til 2015 Colorgrading, Online-tekniker DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Digital colorist assistent DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 AV-tekniker DK/Spillefilm
I am Here 2014 AV-tekniker DK/Spillefilm
En du elsker 2014 DIT DK/Spillefilm
Sidste weekend 2013 Colorgrading DK/Kort fiktion
Jagten 2013 VFX-assistent DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 AV-tekniker DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 DIT DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Online-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.