enda

Jacob Tingleff

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hånd i hånd 2018 Hovedforfatter, Episodeforfatter Tv-serie
Alle for tre 2017 Manuskript DK/Spillefilm
Comeback 2015 Manuskript DK/Spillefilm
Hjælp, det er jul 2011 Manus Tv-serie
Kristian 2009 Dialogklipper Tv-serie
Far til fire - på hjemmebane 2008 Manus DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Jacob Tingleff Tv-serie
Åndehullet 2003 Manus Tv-serie
Er du skidt, skat? 2003 Wismar, Manuskript Tv-serie
Get Ahead 2001 Instruktion
Langt fra Las Vegas 2001 Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.