enda

Jacob Weinreich

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det grå guld 2013 Manuskript DK/Spillefilm
Skavengers 2012 Manuskript DK/Spillefilm
Upstairs 2011 Manus DK/Kort fiktion
Aqualorius 2009 Manuskript DK/Kort fiktion
Koma 2006 Manus DK/Kort fiktion
Danmarks sjoveste mand 2005 Manus DK/Kort fiktion
Dongsters 2000 Instruktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.