enda

Jacoba Jessen

(1888 – 1978)

Skuespillerinde. Født 23/12 1888, død 7/1 1978 - 89 år gammel. Gift med skuespiller Gerhard Jessen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skaf en Sensation 1934 Værtinden DK/Spillefilm
Saa til søs 1933 Jordemoder DK/Spillefilm
Klovnen 1926 Medvirkende DK/Spillefilm
Metode i Galskaben 1921 Medvirkende DK/Kort fiktion
Brændt a' 1919 Lise DK/Kort fiktion
Præsidenten 1919 Maika DK/Spillefilm
Kærlighedens Almagt 1919 Jeanne DK/Spillefilm
Hævnens Nat 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Selma fra Øen 1915 Flora DK/Spillefilm
Bryggerens Datter 1912 Bryggeriarbejderske DK/Spillefilm
Dyrekøbt Ære 1911 Nina, Fields' kone DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.