enda

Jacqueline Bisset

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dobbelt begær 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Dobbeltspil 2018 Dupre DK/Spillefilm
De ligger vandret i Hollywood 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Vilde orkideer 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Under vulkanen 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Jonathans første affære 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Drama i dybet 1977 Medvirkende U/Spillefilm
En varm sag 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Den amerikanske nat 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Agenten som ikke ku' knaldes 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Charmetyven 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Hemmeligheder 1971 Medvirkende U/Spillefilm
I Satans klør 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Bullitt 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.