enda

Jacqueline Cambas

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Freddy Got Fingered 2001 Klip U/Spillefilm
Skæbnespil 1998 Klip U/Spillefilm
Lommepenge 1994 Klip U/Spillefilm
Made in America 1993 Klip U/Spillefilm
Broderskabets bånd 1992 Klip U/Spillefilm
Frankie & Johnny 1991 Klip U/Spillefilm
Downtown 1990 Klip U/Spillefilm
Skønne sild 1990 Klip U/Spillefilm
Fælden klapper 1988 Klip U/Spillefilm
Min pige vil i nærkontakt 1988 Klip U/Spillefilm
Light of day - vild med rock 1987 Klip U/Spillefilm
Kærlighed og tømmermænd 1985 Klip U/Spillefilm
City Heat 1984 Klip U/Spillefilm
Kapløb med månen 1984 Klip U/Spillefilm
Cat People 1982 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.