enda

Jacques Becker

(1906 – 1960)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hullet 1959 Instruktion U/Spillefilm
Les amants de Montparnasse 1958 Instruktion U/Spillefilm
Paris på vrangen 1954 Instruktion U/Spillefilm
Smukke Marie 1952 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Édouard og Caroline 1951 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
To i Paris 1947 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det hændte i kroen 1943 Instruktion U/Spillefilm
Farlige perler 1943 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.