enda

Jacques Desagneaux

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Nødråb fra havet 1956 Klip U/Spillefilm
Madame du Barry 1954 Klip U/Spillefilm
Lucrèce Borgia 1953 Klip U/Spillefilm
Singoalla 1949 Klip U/Spillefilm
Filmen om Henri Dunant 1948 Klip U/Spillefilm
En genganger 1946 Klip U/Spillefilm
Kampen om jernbanerne 1945 Klip U/Spillefilm
Fifi og Glædespigen 1945 Klip U/Spillefilm
En kunstners liv 1941 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.