enda

Jacques Gaillard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tango "Gardels eksil" 1985 Klip U/Spillefilm
I al fortrolighed 1983 Scenograf U/Spillefilm
Historien om en moder 1979 Lyd DK/Kort fiktion
Det blodrøde bryllup 1973 Klip U/Spillefilm
Doktor Popaul 1972 Klip U/Spillefilm
Lige før natten 1971 Klip U/Spillefilm
Terror 1970 Klip U/Spillefilm
Slagteren 1970 Klip U/Spillefilm
Den utro hustru 1969 Klip U/Spillefilm
Veninderne 1968 Klip U/Spillefilm
Champagnemordet 1967 Klip U/Spillefilm
Grænsefloden 1966 Klip U/Spillefilm
Tigeren parfumerer sig med dynamit 1966 Klip U/Spillefilm
Den blå panter 1965 Klip U/Spillefilm
Tigeren elsker frisk kød 1964 Klip U/Spillefilm
Fætrene 1959 Klip U/Spillefilm
Vennerne 1958 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.