enda

Jacques Prévert

(1900 – 1977)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bim 1954 Fortæller U/Spillefilm
Nattens porte 1946 Manus U/Spillefilm
Paradisets børn 1945 Manus U/Spillefilm
Den gale elsker 1943 Manus U/Spillefilm
Aftengæsterne 1942 Manus U/Spillefilm
Taagernes Kaj 1938 Manus U/Spillefilm
Hos Jenny 1936 Manus U/Spillefilm
Et Tosset drama 1936 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.