enda

Jacques Saulnier

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Swanns kærlighed 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Grænseløs kærlighed 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Min onkel fra Amerika 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Providence 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den franske forbindelse 2 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Spionkrigen 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Flugten til friheden 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kuppet 1971 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sikken far - sikken søn 1970 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fanget af en erotiker 1968 Produktionsdesign U/Spillefilm
Klanen fra Sicilien 1968 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tyven fra Paris 1967 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fra blomst til blomst 1961 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pariserroser 1960 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fætrene 1959 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.