enda

Jacques Tati

(1907 - 1982)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Illusionisten 2010 Manus U/Spillefilm
Parade 1985 Instruktion
Trafik 1970 Instruktion U/Spillefilm
Playtime 1967 Instruktion, Monsieur Hulot U/Spillefilm
Min onkel 1958 Instruktion, Monsieur Hulot U/Spillefilm
Festlige feriedage 1951 Instruktion, Monsieur Hulot U/Spillefilm
En festlig dag 1949 Instruktion, Francois, postbudet, Producer U/Spillefilm
Postskolen 1947 Instruktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.