enda

Jafar Panahi

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
3 kvinder 2019 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Taxi Teheran 2015 Instruktion, Medvirkende, Stills U/Spillefilm
This Is Not a Film 2011 Instruktion, Medvirkende, Manus, Klip, Producer U/Dokumentarfilm
Offside 2006 Instruktion, Manus, Produktion, Klip U/Spillefilm
Blodrødt guld 2003 Instruktion, Produktion, Klip U/Spillefilm
Cirklen 2000 Instruktion, Produktion, Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.