enda

Jais Kringelbach

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg vil være Ole Henriksen 2014 Lydefterarbejde Tv-dokumentar
Mig og min familie - Frederik 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Hassan 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Martha 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Pajo 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Danni 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Villads 2012 Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Amalie 2012 Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Sisse 2012 Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
Velkommen til Borgen - Lev i dit værk mens det øves 2010 Lydmix Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Loven binder og loven gør fri 2010 Lydmix Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Lov er lov og lov skal holdes 2010 Lydmix Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Gerning vil have tid, men tid vil også have gerning 2010 Lydmix Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Folkets liv er lovens fylde 2010 Lydmix Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Øv ret og kræv ret 2010 Lydmix Tv-dokumentar
Eye for eye 2008 Dialogklipper DK/Spillefilm
Øen 2007 Lydmix Tv-serie
Familien Teddy 2006 Lyd Tv-serie
14, fuld og for meget 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
First love 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Thomas Christensen 2002 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Hotellet 2000 Lydklipper Tv-serie
De trofaste døde 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.