enda

Jakob Bønsdorff Eriksen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Nødråb fra børnehjemmet 2021 Grafik, Grading Dokumentarserie
Guds bedste børn 2019 Colorgrader Dokumentarserie
Daginstitutioner bag facaden 2019 Colorgrader Dokumentarserie
Mysteriet om Pedal-Ove 2019 Grafik Tv-dokumentar
Forglem mig ej 2019 Compositing, VFX DK/Dokumentarfilm
Vitello skal have en papfar 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello (oversigt) 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Våbenbrødre 2014 Compositing DK/Kort fiktion
Nymphomaniac 2013 VFX artist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.