enda

Jakob Bønsdorff Eriksen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Guds bedste børn 2019 Colorgrader Dokumentarserie
Forglem mig ej 2019 Compositing, VFX DK/Dokumentarfilm
Vitello skal have en papfar 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello (oversigt) 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Teknisk konsulent Tv-serie
Våbenbrødre 2014 Compositing DK/Kort fiktion
Nymphomaniac 2013 VFX artist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.