enda

Jakob Fals Nygaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Outsider 1:3 2012 Tobias Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Tobias Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Tobias Tv-serie
Far til fire - på japansk 2010 Teenager 1 DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Tommy DK/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Stemme U/Spillefilm
Den du frygter 2008 Tobias DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Mathias Tv-serie
Vikaren 2007 Albert DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Ulf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.