enda

Jakob Gislason

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
No man's land 2000 Mand på café DK/Spillefilm
Tavshed 1991 Manus DK/Kort fiktion
Freud flytter hjemmefra 1991 Storyboard U/Spillefilm
Den store badedag 1991 Dramaturg, Klippeassistent DK/Spillefilm
Kærlighed på bumpet vej 1989 Manus, Vicevært DK/Kort fiktion
Een gang strømer... 1987 Klippeassistent Tv-serie
De saliges ø 1986 Manus DK/Kort fiktion
Stationer 1984 Medvirkende DK/Kort fiktion
Busters verden 1984 Klip DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.