enda

Jakob Højlev Jørgensen

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De Frivillige 2019 Korrupt fængselsbetjent DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Ejendomsmægler DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Advokat DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Tekniker DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Lauritz Tv-serie
Kartellet 2014 Bankrådgiver DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Jurij Moskvitin DK/Spillefilm
Majoren 1998 Due Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.