enda

Jakob Holm

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bertil og bæltetasken 2020 Chefrekvisitør Tv-serie
X 2016 Producer DK/Kort fiktion
Iqbal & superchippen 2016 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Chefrekvisitør Tv-serie
The Stranger Within 2013 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Belinda Beautiful 2012 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.