enda

Jakob Katz

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sidste weekend 2013 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Kys min bror 2010 Manus DK/Kort fiktion
Ensom er noget man er for sig selv 2009 Manuskript DK/Kort fiktion
Megaheavy 2009 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Mesopotamia 2008 Manus DK/Kort fiktion
Miraklet i Valby 1989 Sven DK/Spillefilm
Johannes' hemmelighed 1985 Johannes DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.