enda

Jakob Keller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Partiets mand 2014 Produktionsleder Tv-serie
In Absentia 2013 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Chloe Likes Olivia 2011 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
No Right Turn 2009 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Theresienstadt - danske børn i nazistisk fangenskab 2009 Produktion DK/Dokumentarfilm
Osman og Jeppe 2009 Produktionsleder Tv-serie
Himmerland 2008 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Bastion 2008 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Manden og mågen 2007 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Goodbye Bluebird 2007 Location manager DK/Kort fiktion
Grønne hjerter 2006 Instruktørassistent DK/Spillefilm
In Transit 2005 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Glimt af mørke 2004 Location scout, Producerassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.