enda

Jakob Koch

(1945 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En god dag at gø 1998 Fotograf DK/Kort fiktion
Aberne og det hemmelige våben 1995 Fotograf DK/Spillefilm
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Fotograf DK/Spillefilm
Rejsen mod en fødsel 1989 Klip DK/Kort fiktion
Kvantefysikkens lære 1989 Animation DK/Dokumentarfilm
Strit og Stumme 1987 Animation DK/Spillefilm
Tidevand 1986 Animation DK/Dokumentarfilm
Happy birthday 1985 Animation DK/Dokumentarfilm
Kalk 1984 Animation DK/Dokumentarfilm
Samson og Sally 1984 Fotograf DK/Kort fiktion
Otto er et næsehorn 1983 Animation DK/Spillefilm
Pengene eller livet 1982 Titeldesign DK/Spillefilm
Sikker på motorcykel 1 1981 Animation DK/Dokumentarfilm
At ryge 1977 Animation DK/Dokumentarfilm
Livsfrise 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
Det moderne maleri 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Den indre forurening tre gange daglig 1972 Animation DK/Dokumentarfilm
Lille land - hvad nu? 1970 Animation DK/Dokumentarfilm
Opbrud 1968 Foto DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.