enda

Jakob Lund Rasmussen

(1992 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ever Since The Fire Went Out 2016 Tonemester DK/Kort fiktion
I nat blir det sommer 2016 Tonemester DK/Kort fiktion
Min søsters mand 2016 Tonemester DK/Kort fiktion
Kinderspiel 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Lidt Endnu 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Alle har sgu da et bat 2015 Produktionsleder DK/Kort fiktion
LUCK.exe 2014 Producer, Komponist DK/Kort fiktion
Fars pige 2014 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Drengetur 2012 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Forårsminder 2012 Clapper DK/Kort fiktion
Ronnie ser på stjernerne 2010 Boom operator DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.