enda

Jakob Randrup

(1984 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Usynligt hjerte 2019 Mand i park DK/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Tilhører Tv-serie
Kinderspiel 2015 Far DK/Kort fiktion
Steppeulven 2014 Stig DK/Spillefilm
Lejlighed 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mennesker på Skærmen 2012 Mand DK/Kort fiktion
Lulu & Leon 2009 Johnny Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.