enda

James Barclay

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Livsforkortelses ekspert 2014 Instruktion, Manuskript, Producer, Klipper DK/Kort fiktion
Upstart 2014 Instruktion, Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Aurum 2012 Instruktion, Travis Kaufmann, Manuskript, Producer, Klipper DK/Kort fiktion
The Horror Vault 3 2010 Instruktion, Jason Smith, Manuskript, Producer, Fotograf, Klipper DK/Spillefilm
Himmerland 2008 Instruktion, Sean, Manus, Co-producer DK/Spillefilm
Unchangeable 2004 Instruktion, Jason Smith, Manus, Foto, Klip, Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.