enda

James Caan

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Good Neighbor 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Throwaways 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2: Madkampen 2013 Tim Lockwood U/Spillefilm
For the Love of Money 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2009 Tim Lockwood U/Spillefilm
Dogville 2003 Den store mand DK/Spillefilm
Dogville Confessions 2003 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
The Yards 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Eraser 1996 Robert Deguerin U/Spillefilm
Bulletproof 1996 Medvirkende U/Spillefilm
Honeymoon i Las Vegas 1992 Medvirkende U/Spillefilm
For the boys 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Misery 1990 Medvirkende U/Spillefilm
De mystiske fremmede 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Bag krigen 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Voldens gade 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Bolero 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Et nyt kapitel 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Hvor vinden raser 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Broen ved Arnhem 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Forbrydelse betaler sig 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Rollerball 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Killer elite 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Funny lady 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Hasard 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Knust bil til frokost 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Orlov til midnat 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Godfather I 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Flygtig som regnen 1969 Medvirkende U/Spillefilm
De 7 fra Texas 1968 Medvirkende U/Spillefilm
El Dorado 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Spræng speedometret 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.