enda

James Cagney

(1899 – 1986)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ragtime 1981 Medvirkende U/Spillefilm
En, to, tre - og et lille bitte hop 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Admiralen der sejrede 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem skød Rodock? 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Med løkken on halsen 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Blod på Solen 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Jimmy the Gent 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.