enda

James Cameron

(1954 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Titanic 3D 2012 Instruktion U/Spillefilm
Sanctum 2010 Producer U/Spillefilm
Avatar 3D - Special Edition 2009 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Aliens of the Deep 2004 Instruktion
Ghosts of the abyss 2003 Instruktion U/Dokumentarfilm
Solaris 2003 Produktion U/Spillefilm
Titanic 1997 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Strange days 1995 Manus U/Spillefilm
Livsfarlig løgn 1994 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Terminator 2: Dommedag 1991 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Dybet 1989 Instruktion U/Spillefilm
Aliens - det endelige opgør 1986 Instruktion U/Spillefilm
Rambo - First blood 2 1985 Manus U/Spillefilm
Terminator 1984 Instruktion U/Spillefilm
Vampyr-fiskene 1981 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.