enda

James Coburn

(1928 - 2002)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The nutty professor 1996 Harlan Hartley U/Spillefilm
Masser af kugler 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Har du prøvet med en læge 1980 Walter Kirby U/Spillefilm
Goldengirl 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Jernkorset - og sergent Steiner 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Med de bare næver 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Bid tænderne sammen 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Mordets puslespil 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Tre mand skal myrdes 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Hård som flint 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Vor mand Flint 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Storm over Jamaica 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.